مباني نظري و پيشينه تحقيق پاسخ رفتاري به تبليغات اينترنتي
مباني نظري و پيشينه تحقيق پاسخ رفتاري به تبليغات اينترنتي |
![]() |
دسته بندي | علوم انساني |
فرمت فايل | docx |
حجم فايل | 35 كيلو بايت |
تعداد صفحات فايل | 37 |
مباني نظري و پيشينه تحقيق پاسخ رفتاري به تبليغات اينترنتي
توضيحات:
فصل دوم پايان نامه كارشناسي ارشد (پيشينه ي پژوهش)
همرا با منبع نويسي درون متني فارسي و انگليسي كامل به شيوه APA جهت استفاده فصل دو پايان نامه
توضيحات نظري در مورد متغير و همچنين پيشينه در مورد متغير مربوطه و متغيرهاي مشابه
رفرنس نويسي و پاورقي دقيق و مناسب براي فصل دو پايان نامه
منبع : دارد (به شيوه APA)
نوع فايل: WORD و قابل ويرايش
قسمتي از مباني نظري متغير:
برخلاف تبليغات در رسانههاي سنتي، تبليغات اينترنتي داراي دامنه وسيعي از انواع متنوع تبليغات، بر حسب محتوا[1] (مانند تجاري، آموزشي)، شكل[2] (مانند مكان نمايش، اندازه، رنگ) و رفتار (مانند نحوه نمايش تبليغات، زمانبندي نمايش تبليغات) ميباشد. در حال حاضر تبليغات اينترنتي تبديل به يكي از مهمترين اجزا طراحي وبسايتها شده است. واقعيت اين است كه محيطهاي اينترنتي مانند وبسايتها با تبليغات اينترنتي، تاثير قابل توجهي بر پاسخهاي شناختي، احساسي و رفتاري دارند (دايلي[3]، 2004؛ اروگلو و همكاران[4]، 2001).
سه نوع مختلف از پاسخهاي مصرفكنندگان (شناختي، احساسي و رفتاري) به محركهاي محيط آنلاين، شناسايي شده است (كيم و همكاران، 2012). در مقايسه با پاسخهاي رفتاري، پاسخهاي شناختي و احساسي غالبا در مدت زمان كوتاهي بعد از در معرض قرار داشتن[5] كاربر با محيط اينترنتي رخ ميدهد و ميتواند به سادگي بر پاسخهاي رفتاري اثر بگذارد. پاسخهاي رفتاري به مجموعه فعاليتهايي مربوط ميگردد كه كاربران در طول و يا بعد از روابط متقابلشان با محيط خارجي از خود بروز مي دهند (تنگ و همكاران، 2011).
درك پاسخ رفتاري مصرفكنندگان بسيار حائز اهميت است، چون پاسخ رفتاري نقش قابل توجهي را در رفتارهاي خريد مصرفكنندگان ايفا ميكند (انورمير، 2012). انتظار ميرود كه نگرش مثبت مصرفكنندگان به تبليغات، به يادآوري برند نشان داده شده در تبليغات كمك نموده و بر قصدهاي رفتاري مصرفكنندگان تاثير بگذارد (مهتا، 2000).
پاسخ رفتاري در اين پژوهش از دو متغير تشكيل شده است: 1) تعداد دفعاتي كه يك كاربر، بر تبليغات كليك مي نمايد و 2) تعداد دفعات خريد محصولات و برندهاي نشان داده شده در تبليغات توسط كاربر (انورمير، 2012). علت انتخاب اين دو متغير در اين تحقيق بدين دليل است: 1) كليك تبليغات[6] به صورت گستردهاي به عنوان يك شاخص مهم پاسخهاي رفتاري مصرفكنندگان نسبت به تبليغات اينترنتي مطرح ميگردد. 2)خريد اينترنتي[7] به صورت گستردهاي در تحقيقات مرسوم تبليغات، به عنوان ابزاري براي اندازهگيري اثربخشي تبليغات به كار ميرود (وانگ و همكاران، 2010).
[1]. Content
[2]. Form
[3]. Dailey
[4]. Eroglu, et al.
[5]. Exposure
[6]. Adclicking
[7]. Online shopping